Πώς έγινα η “φωνή” στην ταινία μικρού μήκους: inside the eyes of an eagle

Τον Δεκέμβριο του ’22, είχε γλυκιά νύχτα κι ενώ περπατούσα στη Χώρα της Χίου, χτύπησε το τηλέφωνό μου κι ένας ευγενικός και άγνωστος πιτσιρικάς, ακούστηκε από την άλλη γραμμή:

Κύριε Ευαγγελίου, άκουσα στο διαδίκτυο αφηγήσεις σας και μου άρεσαν πάρα πολύ! Θα ήθελα να σας κάνω την πρόταση να είστε η φωνή της ταινίας μικρού μήκους που έχω δημιουργήσει εδώ στις Οινούσσες.

Του είπα να μου στείλει να δω την ταινία και πως ναι, θα βοηθήσω, απλά λόγω περιορισμένου χρόνου, να βρεθεί ο τρόπος ώστε να είμαι μέσα στο dead line που υπήρχε. Τελικά τα καταφέραμε και τον γνώρισα από κοντά τον μικρό (σε ηλικία) σκηνοθέτη Κώστα Γάτη που όταν πίναμε καφέ στην Αιγνούσα τέλος Μαρτίου 2023, μου είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ!
 
Όπου κι αν έχω ταξιδέψει, όσα μέρη κι αν έχω δει, κανένα δεν έχει την ομορφιά που έχει η Αιγνούσα!

 
Είναι καταπληκτικό ένα νέο παιδί να μιλάει με τέτοια αγάπη για τον τόπο του και είμαι περήφανος για τα νέα παιδιά που δημιουργούν και είναι ανήσυχα! Καλή επιτυχία φίλε με την ταινία σου και είμαι σίγουρος πως θα έχεις θετικά αποτελέσματα από τους διαγωνισμούς που την έστειλες.
 
περιγραφή:
 
Η ταινία είναι δραματική και μικρού μήκους. Με κεντρικό θέμα, έναν ναυτικό του οποίου το πλοίο αρχίζει να βυθίζεται, κι έτσι όταν συνειδητοποιεί ότι το τέλος του είναι κοντά, αρχίζει να γράφει ένα γράμμα στην γυναίκα του και στο παιδί του ώστε να του κρατήσουν συντροφιά τις τελευταίες του στιγμές, περιγράφοντας τις αναμνήσεις τους από παλιά και ταυτόχρονα εμείς οι θεατές να βλέπουμε από ψηλά όλα τα μέρη τα οποία επισκέφτηκαν, μέσα από τα μάτια ενός αετού στις γλαφυρές Οινούσσες.

Σκηνοθεσία, Βίντεο, Σενάριο: Κώστας Γάτης
Φωνή Ηθοποιού: Βαγγέλης Ευαγγελίου
Ηθοποιοί: Aimilia Blanariu, Κωνσταντίνος Γκεζερλής
Πολύτιμη Βοήθεια: Eleni Kn, Nikitas Gatis, Eutuxia Mitsou
 

μία δημοσίευση πριν

Λύκε like είσαι εδώ;

δημοφιλείς δημοσιεύσεις