Βαγγέλης Ευαγγελίου: Διαγνώστηκε με καρκίνο κι έκανε τη ζωή του κόμικ | OPEN TV

Αυτό που έχω να πω αυθόρμητα για αρχή, είναι πως με συγκίνησε η παρουσιάστρια Ina Tarantou με τις αντιδράσεις της ενώ έπαιζε το βίντεο, αλλά και η Lila Stambouloglou για τον ίδιο λόγο.
 
Θέλω να ευχαριστήσω τον πολύ ταλαντούχο και φίλο Nicolas Stefadouros που αποδέχτηκε την ιδέα να φτιάξουμε κόμικ την ιστορία μου και κάθε φορά δίνει τον καλύτερο εαυτό του για τον “Κάβουρα”. Τούτον τον καιρό έχουμε κάνει μία παύση αλλά θα συνεχίσουμε γιατί ο Κάβουρας comic έχει ήδη αγαπηθεί.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έχουν βγάλει κάποιες από τις φωτογραφίες που έπαιξαν στην τηλεόραση, Μαιρη Κουλουρουδη και Nikos Chouliaris και Βενετία. Κάποιες άλλες φωτογραφίες είναι backstage από το Chiography Project. Ευχαριστώ τους νοσηλευτές και γιατρούς του Ευαγγελισμού όπου χειρουργήθηκα αλλά και του Ιπποκρατείου Αθηνών που έκανα τις χημειοθεραπείες και ιδιαίτερα τον κύριο Γρηγοράκη που με χειρούργησε μέσα σε 5 ημέρες από τη διάγνωση και την υπέροχη ογκολόγο μου, Δέσποινα Γκέκα που ήταν και είναι κοντά μου να με στηρίζει και να μου λέει: “Έλα Βαγγέλη, άσε τον καρκίνο, εσύ κοίτα να κάνεις αυτό που ξέρεις. Να δημιουργείς”.
Προς το τέλος του βίντεο αναφέρομαι και στο νέο μου βιβλίο που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία τον Δεκέμβρη από την Κάπα Εκδοτική. Σήμερα ήμουν με τον εκδότη Theodoros Kouledakis όπου κάθε φορά πριν φύγω μου δίνει κι ένα βιβλίο δώρο. Σήμερα μου έδωσε το φρέσκο βιβλίο που βγήκε από το τυπογραφείο και έχει γράψει ο γιώργος δομιανός. Καλοτάξιδο να είναι.

Άφησα τελευταία την Androniki Tsatsaroni που μου πήρε τη συνέντευξη και που μου έδωσε χώρο στην καθημερινή της στήλη “Ο άνθρωπος δίπλα μας”.
– Θέλω Βαγγέλη να ανακαλύπτω ανθρώπους που δίνουν έμπνευση σε άλλους ανθρώπους κι εσύ είσαι ένας από αυτούς.
Αυτό μου είπε από το τηλέφωνο όταν ήμουν Χίο πριν λίγες ημέρες. Κορίτσι μου σ’ ευχαριστώ και σε χαίρομαι που είσαι παρών όπου υπάρχει άνθρωπος για να του βγάλεις τον καλύτερό του εαυτό. Να είσαι καλά!
μία δημοσίευση πριν

Το “μετά το ωμέγα” στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ | Δημήτρης Μεϊδάνης

μία δημοσίευση μετά

Το “μετά το ωμέγα” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ | Ιωάννα Ταραμπίκου

δημοφιλείς δημοσιεύσεις